Op deze woensdagavond deelde de jarige Michael koeken uit, waardoor de sfeer meteen opperbest was.
Na het seizoen begonnen te zijn met twee nederlagen, snakten we vandaag naar een overwinning. Echter is BCA geen team om 'zomaar' even opzij te zetten.

Janny en Bert Brummer speelden de eerste partij. Bert viel deze avond in en pakte meteen de volle winst. Janny hield 6 wedstrijdpunten over aan dit treffen.

Michael mocht vervolgens aan de bak tegen Gerrit de Vries. Het was een goede partij van beide kanten. Gerrit liep halverwege uit met een serie van 8, waarna Michael antwoordde met een 11. Tot slot maakte Michael de partij uit in beurt 23. 12 wedstrijdpunten.

Tot slot André tegen Albert. Albert kwam traag op gang en sleurde André een beetje mee in de malheur. Maar André zou André niet zijn als hij zich niet wist te ontworstelen aan deze strijd. Met een paar prima ballen nam hij een voorsprong en tegen het einde leek de zege een kwestie van tijd. Albert besloot in de laatste 2 beurten echter twee keer een serie van 5 te maken. De nabeurt bezorgde André de laatst benodigde 2 caramboles en een remise kwam in de boeken. 11 wedstrijdpunten.

Einduitslag: 31 - 29 in ons nadeel. De eerste overwinning kan echter niet lang meer duren.