Waar de wedstrijdverslagen-machine van andere teams nog niet op gang wil komen, volgt hier het relaas van de ontmoeting tussen Rouwhorst 3 en Nova 4. De wedstrijd werd omgedraaid en verschoven in de overvolle biljartagenda om organisatorische redenen.

Na een nipte nederlaag in de seizoensouverture, wilde we als team een statement maken door deze partij met volle overtuiging naar ons toe te trekken. Janny mocht dit streven een goede start geven tegen Andreas Schothuis. Helaas voor Janny en eenieder die Nova een warm hart toedraagt, speelde Schothuis een uitstekende partij. Uit in 17 beurten en Janny droop af met 4 wedstrijdpunten. Niks aan te doen.

Vervolgens mocht Michael de strijd aanbinden met Hans Sueters. De partij ging op-en-neer en beide spelers hielen elkaar redelijk in evenwicht. In beurt 18 besloot Michael dat het genoeg was en ging uit met 12. Met een hoopgevend moyenne en 12 wedstrijdpunten in de tuk.

Peter mocht daarna het licht uitdoen bij Ton Noijen. Het spel van beide heren kwam langzaam op gang. De ballen kwamen voor Peter niet als een geschenk uit de hemel te liggen, maar daar had Noijen geen boodschap aan. Deze herpakte op tijd zijn vorm en maakte de laatste bal in beurt 30.

Al met al geen wedstrijd om met vreugde op terug te zien. 31 - 23 verloren, maar het seizoen is nog lang. De volgende wedstrijd spelen we tegen BCA Almelo. Uit, dus meestal lastig.