De laatste wedstrijd van het seizoen stond op het programma voor de schoonheden van Nova 4. Een wedstrijd zonder noemenswaardige druk, maar zoals altijd met de drang om victorie te kraaien aan het einde van de avond.

Ronald opende het bal met zijn partij tegen Robert Plate. Ronald begon met 7, 6 en 4, dus de stemming kwam er gelijk goed in. Plate kon daar niet zoveel tegenover zetten. Uiteindelijk maakte Ronald carambole 45 in beurt 18. Daarbij zaten 9 streepjes, dus moej nagaan. Moyenne 2.500 en 12 wedstrijdpunten. Ronald eindigt daarmee het seizoen met een stijging van 1 interval op 1.755. Ronald bedankt, jij bent onze Bas Dost.

Vervolgens was Janny aan zet tegen Johnny Poorthuis. Johnny was wat gierig in het overlaten van mooie aanvangsballen, waarna Janny al snel uit dat zelfde vaatje begon te tappen. Consequentie is dan dat de partij een stuk langer duurt dan beide spelers eigenlijk wenselijk vinden. Verder was de stemming prima, maar Janny ging er met de winst vandoor in 38 beurten. Janny heeft nog 1 competitiewedstrijd voor de boeg voor Nova 7, maar eindigt vooralsnog het seizoen 1 interval hoger op 1.375. Janny bedankt, jij bent onze Janny. En penningmeester.

Het seizoen werd afgesloten met het duel tussen Michael en Bertus Lucas. Het begin van beide heren verontrustte de dopingcommissie geenszins. Het was niet best. Even de handjes wassen dan maar, dacht Michael en kwam daarna als een komeet terug met 21 caramboles in 7 beurten. Uit in 25 beurten en een moyenne van 1.560. Michael sluit daarmee het seizoen 2 intervallen hoger af met een moyenne van 1.301. Michael bedankt, jij bent onze Theo Reitsma.

Eindstand: 36 - 18 voor ons. Hoera.

Andre speelde niet deze avond, maar sluit het seizoen 1 interval hoger af met een moyenne van 1.110

Nova 4 sluit hiermee het seizoen af op plek 2, 3 of 4. Met een partijgemiddelde van 30.1 punten had er wellicht meer in gezeten, maar we kunnen niet allemaal kampioen worden bij Nova.