Hallo biljartvrienden.

hierbij het verslag van de kampioenswedstrijd van Nova 2 tegen EGB in Glanerbrug.

Onder toeziende ogen van Carla en Nancy speelde Jacob de eerste partij kader tegen Richard de Jong die ook kader speelde. Jacob speelde een geweldige partij en won de partij in 11 beurten mer twee series van 62 en 108 dus de eerste 12 punten waren binnen voor het kampioenschap.

We hadden nu nog 5 punten nodig om het kampioenschap te vieren. Deze eer was voor Ruben weggelegd. Als hij bij de 45 caramboles is, dan was het zo ver. Bij 43 moest hij er nog 2, de tweede miste hij. Toen moest hij nog 1. Op dat moment kwam de penningmeester van Nova binnen, te weten Janny en die maakte het dus live mee dat we officieel kampioen waren. Janny, bedankt voor je komst namens het bestuur, klasse. Er werd een rondje door ons erin gedaan en Ruben won de partij in 24 beurten.

De laatste partij ging tussen Rene en Rommie Oosten. De ongeslagen status wou Rene handhaven. Het ging heel moeilijk in het begin maar met een knappe serie van 115 maakte hij de partij weer uit in 15 beurten. Onvoorstelbaar goed, Rene.

Totaal dus 36 punten voor ons en slechts 10 punten voor EGB. Het was alleen dat er geen afgevaardigde was van het district die de medailles kon uitreiken. Een gemiste kans van het districtbestuur. Nu op naar de tussenronde van het gewest, op 12 mei bie de Broad, tegen de nummer 3 van district Doetinchem en de nummer 2 van Berkel en Slinge. Komt dan allen kijken.