Met de titel uit zicht kon het gemêleerde gezelschap van Nova 4 zichzelf uitsluitend nog een dienst bewijzen door zo hoog mogelijk op de ranglijst te eindigen. Een Top3-klassering behoort met nog 2 wedstrijden te gaan zeker tot de mogelijkheden. Deze dinsdagavond speelden we tegen Lonneker om dat doel te bereiken.

André trapte de avond af met zijn partij tegen Joop Altena. Voor beiden verliep de partij moeizaam. Toch was het André die de missers van Joop Altena met nog een paar caramboles te gaan afstrafte. 12 punten in de tas.

Daarna mocht Janny het uitvechten met Ed Reinshagen. Janny en Ed hielden elkaar tot op het einde redelijk in evenwicht. Tot ons verdriet maakte Ed echter de partij uit en kwam Janny 2 caramboles tekort. 9 wedstrijdpuntjens.

De avond werd afgesloten met de tweestrijd tussen Michael en Johan Kalvenhaar. Wederom een moeizaam begin voor Michael, daar waar Johan zijn caramboles bijelkaar sprokkelde. Toegegeven, de hele avond al bracht Lonneker weinig aanvangsballetjes in alle partijen, maar dat hoort nou eenmaal bij het spelletje. Dan is het een kwestie van punten maken en je kans grijpen wanneer het mogelijk is. Mooi gesproken, maar dat zat er gewoonweg bij Michael niet in vanavond. Snakkend naar het einde van de competitie kwam Michael dan ook 2 caramboles tekort.

Eindstand: 30-33 in ons nadeel. Volgende week dinsdag 17 april spelen we de laatste partij thuis tegen Minkmaat 4.