De mannen van Nova 5 mochten het deze donderdagavond opnemen tegen De Klos in Borne. Het seizoen is ook in deze poule nagenoeg gespeeld en de poulewinnaar kan ook al wel met zekerheid benoemd worden. Zowel Nova 5 als De Klos 2 spelen hierbij geen rol meer van belang. Daarom werd er gebiljart om de eer en natuurlijk als voorbereiding op het onderlinge toernooi dat Nova'88 organiseert na afloop van dit seizoen.

Anne trad aan tegen Henk Kappert. Beide heren speelden een puike partij, maar het was Kappert die met een slotserie van 10 de winst voor de neus van Anne wegkaapte. Anne bleef achter met een moyenne van 1.952 en 8 wedstrijdpunten.

Tom en Gerard Bont speelden daarna tegen elkaar. Van beide kanten was het begin prima, 17 voor Tom en 13 caramboles voor Gerard na 7 beurten. Daarna volgde een inzinking van jewelste van beide kanten. Opmerkelijk. Gerard krabbelde echter op waar Tom bleef worstelen. Helaas ging de partij dan ook voor Tom verloren. 7 wedstrijdpunten als troost.

En dan Jeroen. Hij wint 75% van zijn wedstrijden dit seizoen en is daarmee van waarde. Jaap Damen begon wellicht verwachtingsvol aan de partij  maar met 1 carambole in 8 beurten kon hij Jeroen het vuur niet bepaald aan de schenen leggen. Onverstoorbaar deed Jeroen zijn ding en maakte een prima partij uit in 21 beurten. Moyenne 1.857 en 12 punten.

Eindstand: 28 - 27 in het nadeel van Nova 5.