De helden van Nova 5 draaien eigenlijk een prima tweede seizoenshelft, mogen we wel zeggen. Jammer dat de eerste helft teveel tegenvallende resultaten had anders had hier nog wat moois kunnen gebeuren.
Afgelopen vrijdagavond kwam BV op bezoek. Op papier een gelijkwaardige tegenstander maar we biljarten op een prachtig groen laken. Eens even kijken.

Anne en Jan Ulrich speelden de eerste partij tegen elkaar. Anne begon voor zijn doen zwak aan de partij met 19 caramboles in 19 beurten. Even flink de neus snuiten, wat gemopper over de staat van het land en 7 beurten later had Anne zijn 47 caramboles op het bord staan. 12 punten. Anne wijkt voor niemand.

Daarna de beurt aan Tom. Tom speelde tegen Rik Gerritsen. Onze preses staat erom bekend te spelen als een oude diesel. Heeft vaak even een paar beurten nodig om op gang te komen. Vanavond precies andersom. Na beurt 14 stond Tom op 26 caramboles. 11 beurten later maakte Rik de partij uit en had Tom er slechts 6 bijgekregen. Kan gebeuren, hej mangs. Helaas maar 7 wedstrijdpunten.

Dan Jeroen tegen Johan van de Kolk. Jeroen, en dat heb ik al vaker vermeld, wint de meeste van zijn partijen. Ook deze avond. Gewoon weer een stabiele partij en dus 12 puntjes in de tuk.

Eindstand: 31 - 24 voor Nova 5. Daarmee staan ze 4e op de ranglijst met zicht op het podium. De titel is helaas buiten bereik.