Wedstrijden tegen BCA zijn zelden een ABC'tje. Maar met de niet aflatende steun van het 40-koppig thuispubliek (of een paar minder, kan ook) moesten we toch kunnen scoren.

De drieluik werd geopend door Janny tegen Gerrit de Vries. Janny kwam goed uit de startblokken, daar waar Gerrit vooral met zichzelf in gesprek was. Een serie van 11 van zijn hand deed het tij keren. Janny kreeg een paar lastige aanspeelballen maar wist er nog een goede uitsprint uit te persen. Helaas kwam Janny uiteindelijk 1 carambole te kort. De nabeurt was haar niet gunstig gezind. 9 wedstrijdpunten.

Albert Raasing en Michael speelden vervolgens de tweede partij tegen elkaar. Michael begon wat slapjes aan deze partij. Albert niet. Gaandeweg kreeg Michael meer vat op zijn wilskracht. Het was worstelen en werken maar de partij kwam en bleef in balans. In de laatste 2 beurten drukte Michael nog 7 caramboles op elkaar en maakte de partij uit. Niet mooi, wel hard, maar de punten waren even belangrijker. 12 wedstrijdpunten op karakter.

Tot slot onze André tegen Hans Zwaanstra. André had een prima partij in de vingers deze avond. Hans worstelde erg met zijn spel en kreeg er slechts 10 mee in 23 beurten. André scoorde 1.608 en daarmee wil ik hem als stille kracht in de spotlights zetten.

Eindstand: 33 - 23 in ons voordeel. Daarmee doen we geen slechte zaken maar Tronk haalde deze week de volle mep. De achterstand bedraagt 13 punten met nog 3 wedstrijden te gaan. Lastig, maar wij geven niet op.