Op woensdag speelden we deze uitwedstrijd in Hengelo.
Koffie voor ons team en de flesjes met nootjes stonden al klaar.

Michael mocht als eerste aantreden tegen Erik Delfsma. Het was een partij vol nipte missers voor beide heren. Er werd niet goed gespeeld door Michael maar toch leek er tot 2 beurten voor het einde nog geen vuiltje aan de lucht. Een prima voorlaatste beurt voor Delfsma zorgde ervoor dat Michael in de beurt erna nog 9 caramboles moest maken voor een gelijkspel. Helaas kwam hij niet verder dan 4. Een onhandige misser zorgde ervoor dat de jacht op een stuntje averij opliep. Lullig, maar kan gebeuren. 8 wedstrijdpunten.

Daarna streden Ronald en Patrick Leusenkamp tegen elkaar. Leusenkamp stond een tijdje voor maar net op tijd herpakte Ronald zich en trok de partij naar zich toe. 12 bruikbare wedstrijdpunten.

Tot slot Janny tegen Gerrit Ezinga. Gerrit ging goed van start en Janny zocht naar het 'gevoel'. Die had ze al vlug gevonden waarna ze afstand kon nemen van Ezinga. Janny maakte de partij uit in beurt 27. 12 wedstrijdpunten.

Eindstand: 27 - 32. Daarmee eindigen we deze speelronde op plek 4 van de ranglijst. 12 punten achterstand op de nummer 1 met nog 4 wedstrijden te gaan. Wij geven niet op voor afloop. Dan weej dat.