Vorst en kou trotserend koersten de mannen van Nova 5 deze dinsdagavond naar Café de Boemel, in Delden voor een uitwedstrijd tegen de Deldense Biljartclub 2000.
Anne, Jeroen en Michael werden gastvrij onthaald door de uitbater en de drie tegenspeelsters van die avond.

Anne, die de vorige wedstrijd een uitstekende indruk achterliet, mocht als eerste van start tegen Jessica van den Bos-Haverkate. 47 om 45 caramboles. Van begin af aan nam Anne de leiding en Jessica kom amper in haar spel komen. Na 16 beurten was het gedaan. Een moyenne van 2.937, een hoogste serie van 12 en de eerste zege van deze drieluik was een feit. Petje af, ouwe reus.

Fleur van Rossem en Michael, die Tom bij afwezigheid verving, speelden vervolgens de tweede partij van de avond. 39 om 39 caramboles. De eerste 5 beurten waren nog aftastend en daarna begon Michael puntjes te maken. Na 21 beurten had Michael zijn eindtotaal op het bord staan. Moyenne 1.857 en opnieuw 12 wedstrijdpunten in de pocket. Netjes, bolle.

Tot slot stonden Jeroen en Laura Vrielink aan tafel. Met een tussenstand van 24-8 was de overwinning al veilig gesteld en het was aan Jeroen gelegen om de avond met een gouden randje op te sieren. Beide spelers hielden elkaar in bedwang gedurende de hele partij. Helaas kwam Jeroen op het einde toch 5 caramboles tekort. Edoch met 8 wedstrijdpunten werd daar geen traan om gelaten.

Eindstand: 20 - 32 in het voordeel van de krachtpatsers van Nova 5. Vrijdag 16 februari speelt dit team thuis tegen BCA Almelo. Komt dat zien, komt dat zien.