Deze vrijdag kwam koploper De Haven op bezoek. Vol zelfvertrouwen. Maar in Overdinkel zijn gekkere dingen gebeurd. Niemand, maar dan ook ècht niemand komt hier zomaar even wat punten ophalen.

Jeroen speelde tegen Arie Benard. Arie speelt een stabiel seizoen met slechts 2 nederlagen. Maar Jeroen staat dit seizoen ook zijn mannetje met slechts 3 nederlagen. Daar waar Jeroen zijn caramboles pakte, kwam Arie niet lekker uit de verf. Uit in 31 beurten en 12 punten voor de dappere strijders van Nova 5 mochten worden bijgeschreven.

Tom mocht vervolgens de oren wassen van Eric van Dam, die zijn eerste wedstrijd van het seizoen speelde. Eric kan niet met genoegen terugkijken op zijn seizoensdebuut, want onze voorzitter speelde zoals wij hem kennen. Zijn tegenstander kreeg geen poot aan de trapper. Tom sloot de partij af in 24 beurten en met 12 wedstrijdpunten en een moyenne van 1.791 smaakte dat sjekkie prima.

Anne Edelenbosch, dit seizoen nogal wispelturig, mocht het deze avond uitvechten met Erik Jan Paalman. Paalman speelde prima maar op Anne was deze avond geen vat te krijgen. Hij heeft met deze partij hopelijk alle schroom van zich afgeworpen voor de rest van dit seizoen en trok de winst overtuigend naar zich toe. Uit in 19 beurten en met een moyenne van 2.473 verdient deze jofele gast een schouderklopje. De volgende keer als je hem ziet... gewoon doen!

Eindstand: 36 - 19. De Haven verslikte zich in de veerkracht van Overdinkel. Taxi!