Omdat het deze avond niet anders kon, moesten wij gebruik maken van een reservespeler.
Na de tegenstanders om even na half 8 te hebben begroet, beginnen we aan de 1e partij. Onze debutant Ruben de Vries neemt het op tegen Jan Hendrik van der Molen. Ruben speelt een sterke pot en laat Jan Hendrik achter de punten aan lopen. In 14 beurten maakt Ruben de partij uit met een moyenne van 6.428. De medestrijder krijgt nog wel 4 wedstrijdpunten mee.

De tweede partij word gespeeld door Eppe vs Ron de Klerk. Nadat Ron en Eppe klaar zijn met inspelen trekt er een blaaskapel met een paar carnavalsfiguren het café binnen met veel muziek. Nadat Ron de afstoot mist begint Eppe sterk met een serie van negen. Eppe regeert de wedstrijd sterk en laat Ron op een hele grote achterstand. Eppe weet de partij uit te maken in 13 beurten. 5.000 moyenne is een best resultaat en Ron haalt met 18 caramboles toch nog 3 wedstrijdpunten voor zijn team.

Last but not least onze Thom die het mag opnemen tegen Wim Heuker. Het is een partij die redelijk tegen elkaar opgaat. Na een paar beurten een beetje te hebben gemosterd weet Thom de partij in de 23e beurt uit te maken met een serie van 14. Zijn tegenstander krijgt 8 wedstrijdpunten mee en zo is de stand 36-15 voor het aanstormende talententeam 3 van Nova 88.