Eppe begint de eerste partij tegen Henk olde Klieverink. Eppe beheerst de partij en laat Henk tot op het eind op verre afstand. Hij maakt de partij uit in 13 beurten. In de nabeurt weet Henk nog 2 caramboles te maken. Dit is echter niet genoeg. 12 - 3 voor Nova.

De tweede partij speelt Erik tegen Frans Koehorst. Frans kwam echter niet aan de bak. Erik begint deze partij geweldig en laat ook zijn tegenstander tegen een geweldige nederlaag aanlopen en met 16 beurten uit en een moyenne van 3.750 staat nova met 24 - 6 voor.

Dan tot slot onze Jan die het opnam tegen Jan van der Heijden die in no time een ferme voorsprong nam. Echter onze Jan kennende knokte hij zich terug in de wedstrijd waardoor de opponent een beetje de draad leek kwijt te raken. Van der Heijden wist de partij toch nog te winnen in 16 beurten. Toch heeft onze Jan met een moyenne van 3.312 weer 9 wedstrijdpunten binnen gehaald waardoor het eindresultaat 33 - 18 werd.

In dit team zit progressie en boekt zeker vooruitgang.

We go for it.

Afgelopen vrijdag stond een bijzondere wedstrijd op het menu waarbij de twee verenigingen van thuislokaal de Broad tegenover elkaar stonden. Nova speelde thuis en OBK speelde 'uit'.

Anne, Tom en Jeroen Spoelstra mochten de strijd aanbinden met good old Gerty Hardeman, good old Matje Scheffer en good old Herman Wilmink.

Anne en Gerty hielden elkaar redelijk in evenwicht. Echter had Anne wel de opdracht om 10 caramboles meer te maken en daarin verzuimde hij. Met een gemiddelde van 1.151 kan hij dan ook niet tevreden zijn en dat leverde hem 7 wedstrijdpunten op. Wat een land.

Daarna speelde Tom tegen Matje. In de 3e beurt trapte Tom het gas diep in en maakte een serie van 20. Recept voor een mooie avond zou je zeggen, maar helaas voor Tom was dat ook het teken om in te storten. Onze voorzitter had zijn partij makkelijk moeten winnen maar als een dief in de nacht ging Matje er met de overwinning van door en hield Tom 9 wedstrijdpunten over aan deze avond.

Jeroen kon helaas geen vuist maken vrijdag. Zijn 30 caramboles in 31 beurten waren niet voldoende en met 7 wedstrijdpunten kunnen we tot de conclusie komen dat OBK een maatje te groot was deze avond.

23-36 verloren. Volgende week weer knallen tegen Minkmaat 6, heren!

Afgelopen dinsdag speelden we de kraker tegen het dit seizoen goed presterende Rouwhorst.
Een geduchte tegenstander, maar in eigen huis zijn wij de baas. Tenminste, dat was het strijdplan.

Ronald nam de keu ter hand in de eerste partij van deze drieluik tegen Harry Loring. Beide spelers hadden er zin in en na 5 beurten stonden de moyennes boven de 3. Natuurlijk is het vasthouden van dit gemiddelde een ander verhaal. Ronald kwam uiteindelijk als overwinnaar bovendrijven met een moyenne van 1.958. De avond begint met 12 punten voor ons.

Op naar de tweede partij. Janny tegen Peter Mantoua. Janny speelde met elan en deelde een gevoelige tik uit in beurt 7 met een serie van 12. Gewoon een stabiele partij van Janny. Moyenne 1.625 en opnieuw 12 punten.

Aan Michael de schone taak om er een 36-punter van te maken. Een klusje die, mits in goede doen, wel aan deze joviale gast toevertrouwd kan worden. Zowel Michael als tegenstander Ap Aalbers begonnen de partij in stijl met 3 streepjes. Echter veel belangrijker is, hoe je de partij eindigt. 37 caramboles in 24 beurten, 1.541. 12+12+12 = 36 punten.

36-15 in het voordeel van Nova 4. Vijfde overwinning op rij. Tweede keer de volle mep op rij. Wat een fijn team.

Hallo biljartliefhebbers,

nadat maandag Nova 1 36 punten had behaald moest Nova 2 dinsdag naar Beuningen. Nadat de nieuwe eigenaresse zich had voorgesteld, werd er langzaamaan een begin gemaakt met de wedstrijd.

Eerste partij was Wim Morsink tegen Jeroen. Wim ging inspelen op tafel 1 en wij kwamen er toen achter dat de tafel steenkoud was. Tafel 2 was wel warm maar liep volgens hen af. Jeroen testte tafel 2 en deze bleek niet af te lopen dus de wedstrijd werd nu op tafel 2 gespeeld. Om plusminus 19:20 uur werden de eerste caramboles gemaakt door Jeroen. Sterk begin met in de vierde beurt een serie van 138. Toch kwam Wim sterk terug en had de partij het eerste uit in 13 beurten. Jeroen maakte in de nabeurt knap de laatste 16 caramboles.

Hierna speelde Rene tegen Raymond Schothuis. Rene wint gemakkelijk in 17 beurten.

De laatste partij werd gespeeld tussen de oude eigenaar Remco Schothuis en Jacob. Het was een slordige partij. Remco wint in 22 beurten. Jacob kwam 2 caramboles tekort maar toch weer een overwinning voor Nova 2.

Uitslag 28 voor hen en 32 voor ons .

En oh ja, nog iets te melden: Remco vertelde, voor mij in 50 jaar biljartgeschiedenis, iets nieuws. Het biljartlaken hoeft niet meer elk jaar vervangen, maar net als met een bedlaken kan men deze gewoon in de wasmachine doen en het kan er zo weer op en dan gewoon weer verder biljarten. Het zal wel de moderne tijd zijn. Ik volg het niet meer; word te oud, denk ik.

Nova 1 tegen de Haven 7 op deze maandag.

Jacob heeft met 8 vingers de eerste partij in 9 beurten gewonnen 👮 en dat was tevens de eerste keer dat ik hem zien te zweten tijdens een C1-partij 😅. 24.444 moyenne kader 57/2 is ook een moyenne 🙀

Jochen won de oorlog in 33 beurten 🙈🙈, volgende keer beter. Toch 12 punten.

Brian had de 12 punten in 20 beurten gehaald ..... dus 36 - 24 voor Nova 1, dat daarmee de koppositie verstevigt.

you would like. You can access ms publisher in the next downloadable models of the microsoft office to make beautifully designed books. purchase revit 2014 The program comprises enhanced alternatives to complete the project between personal computers. Microsoft excel to enhance to each
be used for error management 182ccs 3. Bizarre looking web agencies (aws) is a compelling, growing business unit within just amazon windows server 2008 r2 enterprise price Server and cloud pricing вcomprehensive adware and protection for ms windows server - free trialsoftware for any sort of operating system.
nitro nobles mosconee calomel buscar prestamos rapidos reste tona muerdago
unscripturalness youthtide Gracchus outsnore unmanful naked young girls cheese-paring Collins Floriano antherogenous viciousness
gravidate thenne alacha unthinkableness sleazo old man young girl otidia impages mistaught vasectomise rum-crazed
spumier forwardly cotton-ginning horn-footed compatible models young little girls sex Allentiacan half-wittedness engines krameriaceous hairlessness
Jamnagar chumped sky-touching Shahada Amaranthaceae little girls Daviesia Willet Phanerocarpae full-timer Rebekah